4 portioner, ca 45 minuter
1 kg REKO kycklingvingar
1 dl rapsolja
3 msk soja
2 msk tomatpuré
1 msk balsamvinäger
1-2 msk honung
800 g potatis
1 dl mangochutney
2 dl crème fraiche
Tillbehör:
Morötter
Blomkål
Paprika
Blanda rapsolja med soja, tomatpuré, balsamvinäger och honung i en stor bunke. Smaka av med salt och peppar. Lägg ner kycklingvingarna och blanda runt ordentligt. Låt gärna marinera 30 minuter innan du tillagar.
Sätt ugnen på 200°C. Lägg kycklingvingarna på en bakpappersklädd ugnsplåt och tillaga i ugnen ca 30 minuter. Vänd runt efter halva tiden.
Blanda mangochutney med créme fraiche till en smakrik dippa.
Servera kycklingvingarna med grönsaker och mangodipp. Gott till är också klyftpotatis.