4 portioner, ca 45 minuter
500 g REKO kycklinglårfilé
500 g polkabetor
500 g gulbetor
3 rödlökar
100 g fetaost
150 g keso
1 msk smör
Olivolja
Salt
Svartpeppar
Grönsallad
Krasse
Rostade solroskärnor
Sätt ugnen på 200°C. Skala betorna och rödlöken. Dela i klyftor. Blanda med 1 msk olivolja och häll sedan ut på en bakpappersklädd ugnsplåt. Salta och peppra. Rosta i ugnen ca 25 minuter.
Hetta upp en stekpanna med 1 msk smör. Stek kycklingen ca 4 minuter med skinnsidan neråt, vänd sedan och stek ytterligare 1 minut. Lägg över på ett ugnsfast fat, salta och peppra runt om. Ställ in i ugnen och tillaga färdigt, ca 15 minuter eller tills innertemperaturen är 70-72°C.
Blanda keson med smulad fetaost. Smaka av med salt och peppar.
Servera kycklingen med ugnsrostade betor, fetaostkeso och en grönsallad. Toppa gärna med krasse och rostade solroskärnor.